Himmelriket Lust, njutning, passion

Vill du jobba som homepartykonsulent på Himmelriket?

(Klicka istället här om du bara vill tjäna pengar på din blogg/hemsida)

Vill du ha ett väldigt roligt och givande extraarbete? Du behöver inga förskunkaper.

Vi har idagsläget så stor efterfrågan på homepartys runt om i landet att våra konsulenter inte räcker till. Vi söker därför fler glada tjejer som vill arbeta som konsulenter.

Att vara homepartykonsulent är ett extraarbete med goda förtjänstmöjligheter som passar perfekt vid sidan av de flesta andra jobb eller studier.

Om Himmelriket AB
Vi är Sveriges största homepartyföretag inom intimprodukter och arbetar inom områdena erotik, hälsa och trygghet med ett stort utbud av erotiska leksaker, hjälpmedel, oljor, spel och mycket annat. Försäljningen sker främst via våra homepartyn över hela landet.

Vår målsättning
Att på ett ansvarsfullt och roligt sätt hjälpa människor till ett bättre samliv. Vi vill bryta tabut kring sexualiteten och i en trevlig och öppen miljö informera och vägleda. Vårt framgångsrika koncept bygger framförallt på ett stort och välgenomtänkt utbud samt kunniga och engagerade konsulenter

Om arbetet
Som homepartykonsulent åker du ut på förbokade homepartyn några gånger i månaden, framförallt på fredag- och lördagskvällar. Du har med dig ett stort utbud av våra mest populära produkter som kunderna får känna, smaka och lukta på. Du har även informationsblad och Himmelrikets egna produktmappar som innehåller det mesta ur vårt sortiment. Våra homepartyn hålls ofta i samband med tjejfester, parmiddagar eller möhippor och vanligtvis blir det en mycket rolig och underhållande kväll med mycket frågor, fniss och diskussioner.

I arbetet ingår att informera, svara på frågor och i enskilt rum ta upp beställningar och hjälpa kunden att hitta passande produkter.

Dina uppgifter
Vi sköter leveranser, betalningar, kundservice, ev. reklamationer, skatteinbetalningar etc. så att du kan koncentrera dig på det roliga - att demonstrera produkter, informera och ta upp beställningar.

Din förtjänst
Att arbeta för Himmelriket är ett roligt och annorlunda extraarbete med goda förtjänstmöjligheter. Du är anställd av företaget och har med stor sannolikhet de bästa lönevillkoren i branschen.

Investera ditt engagemang, inte pengar.
Med rätt förutsättningar finns möjlighet att få ett stort och komplett produktpaket utan att lägga ut pengar.

Utbildning
Du behöver inga förkuskaper utan får genomgå en internutbildning.

Arbetskamrater
Vi har ett internetforum där du kan diskutera, fråga och tjattra med personalen på kontoret eller dina kollegor. En gång per år har vi också en stor rikskonferens där alla är inbjudna för att under en helg umgås och ta del av vidareutbildning, titta på prets produktnyheter och mycket annat.

Du som person
Vi vill att du som söker är fördomsfri, har ett gediget intresse för sex och samlevnad samt är positiv till sexleksaker. Du ska uppskatta att träffa nya människor och tycka att det är roligt att prata inför mindre grupper. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och att du är en driven person som helhjärtat genomför sådant du tar dig för. Ett glatt humör och ett gott sinne för humor är också välkommet då vår uppgift även är att se till att kunderna får en trevlig kväll att minnas med mycket skratt och skoj.

Kravprofil
- Du är minst 18 år
- Du har god social kompetens, är fördomsfri och serviceinriktad.
- Du har lätt att prata inför mindre grupper.
- Du har lätt att ta initiativ, är självgående och ansvarsfull.
- Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.
- Du har körkort och bil (gäller ej Stockholmsområdet)
- Du har tillgång till Internet och Microsoft Office (PC eller Mac).

Följande är meriterande:
- Om du arbetat som homepartykonsulent i någon bransch.
- Om du varit på erotiskt homeparty tidigare
- Om du har några års arbetslivserfarenhet

Andra möjligheter
Du har också möjlighet att arbeta genom eget företag eller att öppna egen butik.

Om du är intresserad av att börja arbeta för Himmelriket så är du välkommen att skicka in din ansökan via e-post eller formuläret längst ner på sidan.
Välkommen upp till Himmelriket!


Branschen i stort Himmelriket
Du behöver starta firma, sköta bokföring, skattebetalningar, egenavgifter m.m. Du är du anställd och får din lön utbetald månadsvis.
I de fall man är anställd är det vanligt att företaget inte bara drar skatt från lönen utan även de sociala avgifterna (som vanligtvis arbetsgivaren ska betala).  Himmelriket betalar sociala avgifter för alla anställda (som enligt lag måste dras från lön oavsett arbete).
Utöver att arbeta som konsulent måste man lägga ut pengar, hämta paket, packa, åka och leverera till kunderna, samla in pengar, leverera ev. restordrar, sköta kundservice med reklamationer och returer m.m. Du demonstrerar, tar upp beställningar och håller kotakten med dina kunder. Himmelriket sköter det övrigt nämnda.
Det vanligaste är att man har väldigt lite kontakt med företaget och sina arbetskamrater och ytterst liten möjlighet att påverka. Du får en handledare och kontaktuppgifter till alla på kontoret. Vi har en stor riksträff samt internetforum för alla konsulenter där man kan umgås och diskutera. Konsulenterna är delaktiga i många av företagets beslut.
Utbildning och information saknas i stort sett helt. Hos himmelriket får du en utbildning bestående av såväl teori som praktik. Du får handböcker och guider som hjälper dig i ditt arbete.
Du måste boka alla dina partyn själv. De flesta behöver inte boka in partyn själva (utöver träning) då vi får in ett stort antal förfrågningar varje dag som delas ut till konsulenterna. Man kan själv tacka ja eller nej till ett party. Om man behöver boka in partyn själv beror framförallt på om man tar hand om sina kunder, var man bor, när och hur mycket man vill arbeta. Hör med Himmelriket om du vill veta hur det ser ut i ditt område.
Företaget köper in sina produkter från en svensk grossist vilket ger högre priser, mindre information om produkterna och sämre kontroll över kvalitén. Himmelriket har ca 25 leverantörer runt om i världen och därmed ett av Sveriges bredaste sortiment till riktigt bra priser. Vi arbetar aktivt med att ständigt förbättra sortimentet för att kunna erbjuda det bästa och mest prisvärda.
Man har bara några produkter i demoväskan att visa. Du får ett fullt kit med 40-50 produkter samt mappar med resten av vårt sortiment.
Det är vanligt att du vid början av din anställning måste köpa ett mindre demonstrationspaket för flera tusen kronor, som sedan måste kompletteras med mer. Om du inte har betalningsanmärkningar kan du oftast få ett paket utan att lägga ut pengar. Med jämna mellanrum får du värdecheckar som du kan använda för att kostnadsfritt fylla på ditt paket
Det är vanligt att värdgåvan dras från konsulentens lön Himmelriket står alltid för värdgåvorna.


Om Himmelriket
Om hempartyn

Här kan du ansöka om att bli homepartykonsulent för Himmelriket
Namn:
Telefon:
Mobil:
E-post:
Och du bor i:
Körkort? Ja Nej
Tillgång till bil? Ja Nej
Kort presentation:

OBS! Om formuläret inte fungerar eller du inte skulle få svar inom ett par dagar ber vi dig skicka din ansökan till jobb@himmelriket.se. Skriv svaren på de frågor som finns i formuläret samt att det är ur funktion.
Bli säljare
Våra säljare
 
Boka homeparty
 
Just nu
Erbjudande i webbshoppen
 
GDPR Policy

© Copyright Himmelriket 2007 » info@himmelriket.se » Telefon: 016 - 12 15 00 »Fax: 016 - 12 15 09
info@himmelriket.se