Himmelriket Lust, njutning, passion

Om Himmelriket

Himmelriket AB är Sveriges största homepartyföretag i erotikbranchen. Vårt utbud består av erotiska leksaker, hjälpmedel, oljor, spel och mycket annat. Målsättningen är att på ett ansvarsfullt och roligt sätt hjälpa människor till ett bättre samliv. Vi arbetar för att bryta tabut kring sexualiteten och i en trevlig och öppen miljö informera och vägleda. Vårt framgångsrika koncept bygger framförallt på ett stort och välgenomtänkt utbud samt mycket kunniga och engagerade säljare

Vår huvudverksamhet är homepartys som vi anordnar över hela Sverige, men i organisationen ryms även butiker, webshop, franchise och grossförsäljning. Vi arbetar tillsammans med de största tillverkarna i runt om i världen för att kunna erbjuda ett brett utbud och god kvalitet till bästa pris.


På vilket sätt är Himmelriket unikt?

Vår idé är lika självklar som enkel. Vi har valt att sammanfatta vårt koncept i nio punkter.

Trygghet: På Himmelriket kan du känna dig helt trygg. Vi har verkat över hela Sverige sedan 2003 och är ett stort seriöst helsvenskt aktiebolag med ca 150 anställda. Vi är också certifierade av "Trygg e-handel" (läs mer om detta längst ner på denna sida).

Brett utbud: Himmelriket erbjuder tusentals produkter, alla speciellt utvalda för att komplettera resten av utbudet. Vi letar ständigt igenom utbudet från många leverantörer över hela världen för att hitta de bästa och mest prisvärda produkterna.

Effektivitet: Himmelrikets kontor är beläget i Eskilstuna. Här har vi även lager, administration, paketering och kundservice. allt centraliserat för att hålla nere priserna och kunna ge god service åt våra kunder.

Riktigt bra priser: Himmelriket har med hjälp av stora inköpsvolymer och effektiv hantering lyckats hålla låga priser, men du får även god service och fullständig trygghet. Det är vad vi kallar ett bra pris.

Kunden i fokus: Service är A och O. Vi gör allt för att du som kund ska trivas hos oss på Himmelriket. Målet är att alla kunder ska vara nöjda kunder. Var därför inte rädd att kontakta vår kundtjänst om problem skulle uppstå. De har i uppgift att lösa eventuella problem så enkelt och smidigt som möjligt för dig som kund. Skulle ett problem uppstå som vi mot all förmodan inte kan lösa, så följer vi naturligtvis allmänna reklamationsnämndens beslut.

Expertis: Vår kundservicepersonal, homepartysäljare och butiksanställda är experter på våra produkter och har goda kunskaper gällande sex och samlevnad. Med tystnadsplikt hjälper de dig att hitta det du vill ha eller behöver.

Valfrihet: Handla enkelt via vår reklamfria webshop, besök en mysig Himmelriket-butik, eller boka ett eget homeparty och kombinera shopping med en trevlig kväll med dina vänner.

Snuskfritt: Hos Himmelriket slipper du irriterande "popup-rutor" och banners med grov sexreklam för betalnummer, porrsidor m.m. Vi är en frizon från allt detta så att du kan handla i en trevlig atmosfär utan reklam för annat.


Vi garanterar att:
- Våra säljare har tystnadsplikt.
- Inga personuppgifter lämnar Himmelriket och vi sänder aldrig ut reklam eller liknande: Nyhetsbrev skickas ut till de personer som själva valt detta.
- Alla varor skickas diskret med annan avsändare. Det går inte att se att paketet kommer från Himmelriket eller vad det innehåller.
- I vår webbshop betalar du endast för den produkt du köpt samt frakt. Inga dolda avgifter tillkommer.
- Vi försöker alltid lösa problem på bästa sätt för dig som kund, men vid eventuell tvist följer vi Allmänna reklamationsnämdens beslut.


Ett tryggt & seriöst alternativ:
Att handla via Internet är smidigt, enkelt och ger ett enormt utbud, men det är också förknippat med risker. Det finns tyvärr gott om oseriösa aktörer som på olika sätt lurar sina kunder. Det kan handla om att man inte får de produkter man betalt för, att det inte går att kontakta företaget med problem, dolda avgifter, insamlande av kreditkortsuppgifter eller att personuppgifter och e-postadresser säljs vidare etc.

För att underlätta för dig som konsument har Svensk Distanshandel tillsammans med Konsumentverket, Råd och Rön, Konsument Europa m.fl. utarbetat kvalitétsmärkningen "Trygg e-handel". För att få märkningen måste e-handlaren, förutom att följa svensk lagstiftning, även leva upp till deras 12-punktslista som du hittar HÄR. För att säkerställa kvalitén gör Trygg e-handel besiktningar, stickprov, kreditupplysningar och utreder eventuella klagomål från kunder så att du kan känna dig trygg när du handlar från en webbshop med Trygg e-handelssymbol.

Himmelriket är certifierade av Trygg e-handel och uppfyller samtliga krav. Läs mer HÄR


Ett bra val för miljön:
Himmelriket är med och finansierar den icke vinstdrivande organisationen El-kretsen som har ett rikstäckande insamlingssystem för elartiklar och batterier. Med deras hjälp kan vi samla in och återvinna de produkter du lämnar in på återvinningsstationen på ett effektivt och miljöriktigt sätt.


Välkommen upp till Himmelriket!

Läs mer om våra hempartyn
Sök jobb hos oss
Kontakta kundservice
Bli säljare
Våra säljare
 
Boka homeparty
 
Just nu
Erbjudande i webbshoppen
 
GDPR Policy

© Copyright Himmelriket 2007 » info@himmelriket.se » Telefon: 016 - 12 15 00 »Fax: 016 - 12 15 09
info@himmelriket.se