Himmelriket Lust, njutning, passion

Homeparty

Upplev en trevlig och rolig kväll med sexsnack och skratt. Få nya tips för att piffa upp sexlivet. Ett homeparty är det perfekta komplementet till tjejkvällen, förfesten, möhippan, parmiddagen, födelsedagen, inflyttningsfesten eller träffen med arbetskamraterna.

Himmelriket är rikstäckande och erbjuder Sveriges populäraste homepartys.


Några svenska medier som följt med på Himmelriketparty

"Verksamheten slår alla rekord och i år planeras 2000 homepartys genomföras"
- TV4-nyheterna.

"Nyfikna blickar, mycket skratt och många frågor blir det när Maria från Himmelriket håller homeparty bland sexleksaker och produkter för ökat välbefinnande". "Det luktas, vrids och vänds, skrattas och diskuteras".
- Barometern

"Hemma hos Linda skattas det rejält i soffan, Johanna från företaget Himmelriket raddar upp massagestavar, oljor och annat kul på ett bord i vardagsrummet", "Stämningen är på topp"
- Afonbladet Plus Wendela

"fnittret övergår till gapskratt då ”Ruska Tuppen” åker fram från gömmorna.", "Till slut var det lika naturligt att prata om vilken vibrator som var bäst på vad som att prata om vad man skulle ha till middag." "Kvällen blev lyckad".
- Smålandsposten

Vad är ett homeparty?
Homepartys har funnits i över 50 år. Till en början var det plastburkar som gällde, men i dagens allt mer öppna samhällsklimat har det blivit lite roligare. Hemparty, homeparty, dildoparty, sexparty eller erotikparty är alla namn på samma sak: sexsnack, roliga vuxenleksaker och en hel del fniss och skratt.

Hur går ett homeparty till?
Samla 7-20 vänner, bara tjejer, mixat eller par. En av våra homepartykonsulenter kommer till er och visar ett stort utbud av massageoljor, sexleksaker, skämtartiklar och mycket annat. Under lättsamma förhållanden presenterar hon kort alla produkter och låter dem skickas runt bland gästerna så ni kan känna, klämma, lukta och smaka. Våra konsulenter har hög produktkännedom och besvarar gärna alla era frågor under partyt eller senare i enskildhet.

Vi har utrustat våra konsulenter med en stor väska med många av de mest populära produkterna samt kataloger med resten av sortimentet.

Alla beställningar tas upp i ett enskilt rum så att ingen får reda på vad någon annan beställt eller frågat om. Våra konsulenter har tystnadsplikt.

Som värd för ett party får du som ett tack från oss på Himmelriket välja en gratis produkt från vårt sortiment. Ju mer det handlas för, desto finare gåva kan du välja.

Varorna levereras väl paketerade och med diskret avsändare så ingen kan se vad eller varifrån ni handlat.

Kostar det något?
Nej, våra homepartyn är kostnadsfria för alla sällskap med minst 7 deltagare. Vi bjuder på en rolig helkväll och en gratis gåva till värdinnan.

Undantaget är om gästerna är inbjudna av en annan orsak och partyt ses som ett komplement eller underhållning. Exempel på detta är möhippor, födelsedagsfester, överraskningsfester och tillställningar för företag och organisationer. I dessa fall tar vi ut 500 kr för underhållningen, men om försäljningen överstiger 3500 kr så bjuder vi på avgiften (Snittförsäljningen per party ligger på ca 4500 kr).

Konsulenten kan (beroende på avstånd) behöva ta ut ersättning för bensinkostnaden. Summan kommer ni i så fall överens om när partyt bokas.

Må bra - partyn
Himmelriket har även lanserat en ny typ av homerpartyn som vi kallar "Må bra - partyn". Dessa partyn riktar sig enbart till kvinnor och fokuserar på hälsa, välmående och njutning. På dessa partyn fookuserar vi mer på spaprodukter, knipkulor och annat som inte ges lika stor plats på erotiska homepartyn.

Må bra - partyn hålls vanligtvis vardagskvällar eller helgeftermiddagar tillsammans med de närmsta tjejkompisarna. På dessa partyn kan varje deltagare välja om denne vill lämna sin beställnng i ensklit rum eller inte.

Hur bokar jag ett homeparty?
Fyll i formuläret nedan så ringer en av våra konsulenter upp dig så ni kan boka en tid. Du måste vara minst 18 år.

10 anledningar att välja Himmelriket
  1. Vi har Sveriges populäraste homepartyn med erotiska leksaker.
  2. Våra konsulenter är mycket kunniga och kan svara på de flesta frågor
  3. Vi har ett brett utbud med hög kvalité och mycket konkurrenskraftiga priser
  4. Vi har en väl fungerande kundservice som finns till hands via telefon eller e-post
  5. Våra konsulenter och all personal som handhar era ordrar har tystnadsplikt.
  6. Era beställningar tas upp i enskilt rum så ingen annan vet vad ni beställt.
  7. Era varor levereras i diskreta och väl förslutna förpackningar med annan avsändare.
  8. Ni väljer själva när ni vill betala för era varor.
  9. Du får en värdgåva från vårt sortiment. Ju högre försäljning desto finare gåva.
  10. Vi har inget köptvång och våra partyn är i regel helt kostnadsfria.
Och självklart får ni en helkväll väl värd att minnas!

Jag är intresserad av ett homeparty
Om ni tycker detta låter intressant eller vill ha ytterligare information, fyll i intresseanmälan nedan så kontaktar en av våra konsulenter er snarast möjligt.
Fält markerade med * måste fyllas i.

Namn: *
E-post: *
Telefon: *
Ort: *
Typ av party: *
Deltagare: *
Önskat datum:
Antal deltagare:
Övrigt
OBS! Intresseanmälan är inte bindande!Copyright © 2007 Himmelriket, All rights reserved.
Bli säljare
Våra säljare
 
Boka homeparty
 
Just nu
Erbjudande i webbshoppen
 
GDPR Policy

© Copyright Himmelriket 2007 » info@himmelriket.se » Telefon: 016 - 12 15 00 »Fax: 016 - 12 15 09
info@himmelriket.se