Himmelriket Lust, njutning, passion

Grossistförsäljning

Vi erbjuder små och medelstora företag ett komplett sortiment och en rad fördelar:


Minskade kostnader. Minska arbete och fraktkostnader genom att få allt levererat från en och samma leverantör. Vi har ett mycket brett sortiment som inkluderar sexleksaker, hjälpmedel, spaprodukter, trygghetsprodukter och mycket annat.

Bra priser. Ni får den bästa prislistan redan från starten och behöver inte köpa stora volymer.

Inga minimiordrar eller minsta antal av en produkt. Köpa precis det ni behöver utan att ligga på onödigt lager.

Snabba leveranser. Lagervaror skickas normalt inom 24 timmar.

Vi vet vad vi säljer. I denna branch inte det märkligt nog inte helt självklart att de som säljer en produkt också vet hur den ska användas eller vad den har för funktion. Himmelriket har god kunskap om sina produkter.

Kontroll. Det är inte lätt att veta vad man ska köpa in när man har sida upp och sida ner med näst intill identiska produkter. Himmelriket sköter urvalet åt dig om du vill. Våra lagervaror har tagits in efter nogrann kontroll avseende bl.a. kvalité, användarvänlighet, prisvärdhet, funktion och material.

Flexibilitet. Vi har ett ordinarie sortiment, men kan ta in de flesta produkter åt er om så önskas.

Leveranssäkerhet. Det finns hos alla grossister varor som är slut i det egna lagret men även hos tillverkaren. Ofta får man inte besked förrän man fått leveransen och öppnat kartongen. Vi ser till att ni får besked när ni lämnat in er order.

Lägre fraktkostnad. Hos Himmelriket betalar ni alltid mindre i frakt än postens standardavtal för företagskunder. Packning och material ingår alltid. Det enda ni betalar för är produkter och frakten.

Personlig hjälp. Berätta om er verksamhet och vad ni tänkt er så kan vi hjälpa er att hitta ett bra startpaket som ger er bra förutsättning att lyckas. Vi har mångårig erfarenhet i branchen, statistik och produktrådgivare.


Vi har med andra ord mer än bara bra priser och är gärna med från början och hjälper er lyckas.
De krav vi ställer är att man för att få tillgång till vår företagsprislista och handla från Himmelriket som företagskund är att man kan visa att man verkar eller har för avsikt att verka som företag i branchen. Exempelvis genom registeringspapper eller momsregistrering och F-skattsedel.

Kontakta oss gärna för mer information via epost: info@himmelriket.se eller telefon 016 - 16 99 90.


OBS! All Himmelrikets grossförsäljning innebär leverans till betalande återförsäljarföretag. Vi sköter inte leveranser direkt mot kund.
Bli säljare
Våra säljare
 
Boka homeparty
 
Just nu
Erbjudande i webbshoppen
 
GDPR Policy

© Copyright Himmelriket 2007 » info@himmelriket.se » Telefon: 016 - 12 15 00 »Fax: 016 - 12 15 09
info@himmelriket.se